sâmbătă, 12 ianuarie 2008

De ce nu l-am votat si nu-l voi vota niciodata pe Ratoi (episodul 2)


Cum a aratat Pascaniul de sarbatori stie oricine. Iata cum a fost la Piatra Neamt. Despre ornamente si lumini nu e mai nimic de comentat. Poate doar de spus ca orasul era iluminat ca ziua, de puteai sa citesti ziarul pe strada.

In ceea ce priveste Oraselul Copiilor, la Piatra Neamt s-a rezolvat simplu si eficient. In parcul central - la ei exista parcuri :) -, Primaria a adus Mos Craciuni gonflabili si i-a raspandit prin zona.
Exista o casuta, a lui Mos Craciun, un mic parc de distractii al unei firme private cu cateva carusele, precum si o zona cu alte casute in care se vindeau dulciuri, jucarii, vin fiert, sucuri, cafea, etc. Evident, alei curate si lumini. Firma privata cu jocuri si carusele avea si un tarif, 3 lei "tura". Pentru cei care vor incepe sa tipe - a, da e scump!- precizez ca 3 lei in Piatra nu sunt egali cu 3 lei in Pascani. Acolo sunt alte salarii :) , ca ei au economie locala...

Cand imi amintesc de sutele de milioane cheltuite (pe hartie, evident) an de an la Pascani pentru NIMIC, diferenta intre un primar si mosneagul nostru senil este frapanta. Vorbele sunt de prisos, de aceea postez imagini si doua filme.


























































Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna ziua din nou!
Adevarul este ca pe timpuri...... aku vreo 4..5..6 ani Piatra Neamt arata cam jalic (din punctul meu de vedere), cel putin de Sarbatori. Se facea doar un mare balci in Centru si cateva luminitze chioare pe strazi si GATA. De aia zic....ca poate in catva timp va deveni si Pascaniul mai frumos.....ca si noi am invatzat de la altii ....poate. Dar......avem si alt primar!!!!