marți, 18 martie 2008

Borfaşii grecului nu se lasă de furăciuni

Aşa după cum câinele nu pleacă de bună voie de la măcelărie şi nici şoarecul de la siloz, nici borfaşii de pe site-ul parazit newspascani.com (invenţia lui Răzvan Grecu, sluga media a lui Răţoi) nu se pot dezbăra de furăciuni. Aşa se face că astăzi, 18 martie 2008, ei publică o ştire care a apărut în urmă cu exact o săptămână (11 martie a.c.) pe site-ul ziarului „Orizontul”. După o introducere scurtă, agramată şi fără noimă, ei publică scrisoarea cu care Gabriela Niţă a venit la...redacţia „Orizontul”. Introducerea în subiect este următoarea (notă - nu am corectat greşelile):

“Doua fetite din Pascani reclamate ca fac prea mult zgomot
Tuesday 18 March 2008 - 12:52:07
Redactorii de la newspascani.com au fost sesizati zilele acestea de un caz in care absurdidatea unui om de 50 de ani, sfideaza orice reguli de bun simt de convetuire in comun.
Astfel. mama fetitelor, Gabriela Nita, a semnalat printr-o scrisoare deschisa, un caz de-o imbecilitatea crasa, in care doua fetite de 2 si 4 ani au pe numele lor la politia Pascani numai putin de 6 plangeri pentru ca fac galagie si- l deranjeaza pe . Pintilie Ioan, vecinul de dedesuptul familiei Nita. Pentru a evita sa comentam prea mult pe marginea acestui subiect, va prezentam mai jos scrisoarea adresata redactiei de tanara mama”.

Adevărat, aşa cum le stă bine unor „deontologi”, n-au mai copiat şi punctul de vedere al celor acuzaţi, respectiv familia Pintilie... :)
Poate se întreabă unii de ce au luat „pachet” subiectul din „Orizontul”? Pentru că a făcut trafic, având peste 400 de citiri şi 17 comentarii! Cu toate acestea, mă bucură doar aprecierea cititorilor noştri, nu şi a celor de la .com, disperaţi să-i mai citească şi pe ei cineva.
N-aş fi făcut caz, însă de data asta a fost prea gogonată. Spun de data asta pentru că nu este pentru prima oară când .com-ii fură cu nesimţire de pe pagina de internet a „Orizontul”. Au ajuns să se “servească” până şi cu...bannere publicitare. Deh, nu mai bine “pe degeaba”, ce rost are să-ţi baţi capul şi să mai cheltui şi bani ?!


2 comentarii:

Anonim spunea...

vai mama lor...

Anonim spunea...

te rugam mult sa indentifici greselile din fraza de introducere a articolului incriminta. Ca eu sunt mai prostut si nu le vad.