joi, 13 martie 2008

„Razboinicii” lui Craciunescu sunt liberali ...cam rosii

Cautand zilele trecute ceva prin arhiva foto a ziarului „Orizontul”, dau peste...altceva.
„Aoleu!”, zic. „Pesedistul asta de ieri nu-i liberalul de azi al lui Crăciunescu, războinicul pe care tocmai l-a prezentat la o conferinta de presa ca luptător al dreptei intru capitalism?!”, intreb în redactie. El este! Doamne, cum mai statea Mircea Rusu in spatele senatorului Solcanu, la loc privilegiat, mai bun decât au prins alţi pesedişti de frunte. Data fotografiei de grup, cu membrii alesi, este 2 iulie 2005. Asta pentru ca in fata presei Mircea Rusu explica cat de vechi liberal este el. Ei, nu chiar atat de vechi :).

Nici alt liberal de baza, Nelu Rusu (coincidenta de nume, cred), prezent si el pe listele de candidati la consiliu ale PNL, nu e „pur sange”. Iată-l în fotografie (centru) cu sefii lui de partid de atunci, senatorul democrat Carlan si sefuletul PD Pascani, Alexandru Grinea. Data fotografiei: octombrie 2005.
Cazurile liberalei Liliana Centea şi a dr. Costica Panzaru, foşti PSD, sunt notorii deja.
Nici alte partide nu stau mai bine „la cadre”... ca PSD. Seful tinerilor PD-L Pascani, Radu Movileanu, de asemenea caz publicat de ziarul „Orizontul”, este... fost entuziast TSD ! OK!

Chemati, trimisi... cine să mai ştie ce caută „războinicii” din PSD în PNL sau PD-L?!
Cert mi se pare un singur lucru: cu aşa „luptatori”, victoria e aproape! :)
Iar schimbarea promisa de „domnu’ doctor”, cat casa! :))

Niciun comentariu: