marți, 18 decembrie 2007

Dezinformare penibila din partea slugilor lui Ratoi...

Eu nu citesc furaciunea newspascani.com, acel site care s-a vrut, in mintea creatorului sau "patronul media" Grecu, sa "ingroape" newspascani.ro, acesta din urma fiind o idee de site de stiri pusa in practica de echipa de la "Orizontul". Diferenta imensa de accesari in favoarea noastra vorbeste de la sine ca intre "vrut si putut" e cale lunga...Au furat degeaba...
Asa se face sa aflu telefonic de la Catalin Cojocaru, amuzat, ca slugile lui Ratoi de la .com au scris despre mine ca sunt gata sa lucrez pentru ziarul lui Rusu. Prea multe nu stia nici el. Si lui ii telefonase cineva. Si Catalin, ca si mine, are si altceva mai bun de facut decat sa deschida .com unde gasesti fas-uri sau copy-paste de pe la altii.
Cum nu puteam rata asa "dezvaluire" despre mine insumi deschid, citesc, rad.
"(...)primul ziarist contactat este Emilian Soldan care, se pare, a semnat un contract de munca pentru postul de redactor-sef la gazeta pe care nu demult o hulea in paginile ziarului pesedist Orizontul", "informeaza" .com. "Se pare" gresit la ei, ca de obicei :)
Nu m-a contactat nimeni, n-am discutat cu nimeni nimic, n-am semnat nimic. Mai clar de atat nu se poate. In plus, nu intentionez sa lucrez nici in viitor la gazeta "Jurnal Incoruptibil".
Ce poate fi adevarat (am aflat si noi ieri in redactie) este ca Leonard Rusu ar avea de gand sa tipareasca din nou "J.I.". Mai stim ca au fost angajati pentru acest job Catalin Mihaila (Flacara Iasului) si Petrica Florea (Ziua de Iasi), ambii corespondenti locali pt. ziarele mentionate. N-am dat de veste pana acum, nefiind siguri ca asa si este. Vroiam sa discut intai si cu baietii, ei stiu cel mai bine... Suma pe care o stiu eu? Brut, 12 milioane lei vechi. Evident, intelegerea dureaza pana in vara, pana imediat dupa alegerile locale.
Restul articolului de pe .com sunt fie prostii, fie porcarii. Dar pentru ca se merita o discutie in special pe marginea comentariilor la articolul amintit nu ma pot abtine sa mai scriu un post.

Redau mai jos integral textul mincinos si prostesc totodata pentru va scuti sa-l cautati:

EXCLUSIV: RUSU REACTIVEAZA FITUICA DE CAMPANIE “JURNALUL INCORUPTIBIL”
Tuesday 18 December 2007 - 15:12:13

Imediat dupa nasterea noului partid PD-L, Leonard Rusu, candidatul democratilor la Primaria Pascani, a hotarat reactivarea fituicii de campanie “Jurnalul Incoruptibil”. Dupa cum se stie in campania electorala din 2004, Leonard Rusu a infiintat un ziar de campanie “Jurnalul Incoruptibil”. Acesta a fost principala arma de atac a lui Rusu impotriva contracandidatului sau primarul Neculai Ratoi, primar care la vremea respectiva era sustinut de Catalin Cojocaru si ziarul “Orizontul”.

Daca in 2004 Rusu se baza pe o echipa formata din ziaristi de perspectiva, acum in 2007 Leonard Rusu incearca sa incropeasca o redactie oferind salarii duble fata de celelalte redactii din Pascani, insa doar pentru o perioada determinata de timp. Racolarea ziaristilor pascaneni de catre Rusu este in plin avant, primul ziarist contactat este Emilian Soldan care, se pare, a semnat un contract de munca pentru postul de redactor-sef la gazeta pe care nu demult o hulea in paginile ziarului pesedist Orizontul. Cu milioanele in mana, Rusu a ofertat si doi ziaristi de la celelalte publicatii locale puternice, “Obiectiv” si “Actualitatea Pascaneana”.”Catalin Mihaila lipseste nemotivat de la serviciu de aproximativ doua saptamani de zile. M-a informat ca a fost contactat de Leonard Rusu pentru a lucra la ziarul “Jurnal Incoruptibil”, si ca in cateva zile isi va inainta demisia. Mi-a mai spus ca i s-a oferit un salariu motivant, de 15 milioane lei vechi. Nu am primit inca demisia lui”, ne-a precizat Marius Parteni, redactorul-sef al ziarului ”Obiectiv”. Preconizata resurcitare a gazetei de campanie este si o amenintare mascata pentru cei care ii pregatesc lui Rusu debarcarea din PD-L.

Niciun comentariu: